Om Mig

Jag heter Hanna och är 13 år. Jag bor i en liten by som heter Nästansjö och som ligger ca 2,5 mil från Vilhelmina. 


Jag är en ganska lugn person och försöker ta en dag i taget. 

Jag började rida på Vilhelmina ridklubb när jag var 8 år (2008), men tyvärr så slutade jag rida på ridklubben 2012, pga att jag inte fick lära mig det jag riktigt ville, för jag hade min ponny, Fairy på foder och då insåg jag att det fanns så många andra sätt man kunde rida på och då tycket jag inte ridklubben var lika rolig längre. 
Jag forsätter dock att ta lektioner här hemma och det brukar mest bli på sommaren pga att vi inte har någon stans att hålla till på när det är vinter.
Jag har precis börjat lära mig om Akademisk Ridkonst. Började med Akademisk Ridkonst för jag kände att den engelska ridningen inte passade mig riktigt och sen när jag fick prova på Akademisk så kände jag att det var något som både passade jag och Fairy riktigt bra. Mer vad jag gör med ponnysarna kan du hitta under flikarna Melody och Fairy.  Jag är en djurvän och gillar dom flesta typer av djur, förutom spindlar myggor osv. 
Jag tycker också om att fota och att redigera bilder. 
Jag brukar också redigera en del video i det enkla gratis programmet Movie maker. 
Och såklart så älskar jag hästar, rida, vara i stallet, NH träning osv. I kort så älskar jag ALLT som har med hästar att göra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar